Neem contact op
  • Feesting.nl - check Vanuit geloof
  • Feesting.nl - check Kwaliteit
  • Feesting.nl - check Service
  • Feesting.nl - check Persoonlijk

Referenties

Echt een dikke aanrader!

01-07-2020

Heel last-minute zochten we voor onze bruiloft toch nog naar een stretchtent. We kwamen toevallig op de site van Tabernakeltenten en hebben direct contact gezocht, en we hadden geluk, want de tent was nog beschikbaar! (En wat een leuke mensen!) De dag voor onze bruiloft kwamen ze hem opzetten, zodat wijzelf verder alles konden decoreren. En o, wat was het prachtig! En wat zijn we blij dat we deze tent hadden! (Niet alleen omdat het ‘s avonds toch  keihard begon te regenen, want ook zonder slecht weer zouden we dit zo weer gedaan hebben) De tent gaf zoveel sfeer & warmte, en paste helemaal in de “look” voor onze festival-bruiloft! (Al helemaal met het lichtsnoer dat erbij geleverd werd, dat maakte het plaatje compleet!) Natijd kwamen ze de tent zelf weer afbreken en ophalen, en zo hebben we er zelf verder niks aan hoeven doen! We zijn eigenlijk heel blij dat we “noodgedwongen” toch op zoek zijn gegaan naar een stretchtent, want het was absoluut een toevoeging aan de dag! Echt een dikke aanrader!

Aanrader om hier je tent te huren!

29-07-2020

Wij zijn erg tevreden over Tabernakeltenten!
Super goede service, erg meedenkend en klantvriendelijk.
En bovenal leveren ze erg mooie producten tegen een zeer vriendelijke en aangename prijs!
Aanrader om hier je tent te huren!

Leen & Desiree

10-07-2020

Voor onze bruiloft zochten wij nog iets om de dag en de uitstraling compleet te maken. We wisten dat het prachtig weer zou worden, maar toch kozen we voor één van de  grotere tenten en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Voor een hele goede prijs stond er een prachtige tent die het feest en de styling echt samenbracht en het geheel helemaal af maakte. Veel gasten bleven de hele avond in en rond de tent hangen, het was echt de plek waar iedereen elkaar ontmoette.

En… we hebben er zelf geen omkijken naar gehad. De tent stond ruim op tijd en alles was perfect en duidelijk geregeld zonder verassingen. Aanrader!

Martijn & Andrea

07-09-2017

Dankzij Tabernakeltenten hebben wij van een fantastische dag kunnen genieten! Van tevoren hebben wij onze ideeën met Tabernakeltenten besproken, waarna wij ons hebben laten verrassen. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt, want de aandacht voor het geheel én de details is erg groot. Het eindresultaat was een plaatje en leverde veel complimenten op. Wat ons betreft is Tabernakeltenten een echte aanrader!

Vraag gratis een brochure aan

Gratis aanvragen

Echt een dikke aanrader!

01-07-2020 - Ileane en Guus

👍👍👍👍👍
Lees alle reviews
Klanten geven Tabernakeltenten een5/5 op basis van 4 beoordelingen

Onze partners