Referenties

Onze waardering

Reviews zijn essentieel voor Tabernakel Tenten omdat ze fungeren als het kloppende hart van onze geloofwaardigheid en klantvertrouwen. Als toonaangevende leverancier van hoogwaardige tenten en shelteroplossingen, streven we altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Onze tenten zijn meer dan alleen een beschermende overkapping; ze zijn een symbool van stijl, klasse en comfort.

Tabernakel Tenten krijgt een 4.3/5 op basis van 9 beoordelingen

Okt 3, 2023
bjp
bart-jan pul

Wij hadden gelijk een vertrouwd en fijn gevoel...

Iedereen die een buitenbruiloft gaat houden, raden wij Tabernakel tenten aan! Vanaf het eerste gesprek was het gelijk heel fijn en vertrouwd. Manfred is erg creatief en dacht goed met ons mee qua opbouw en aankleding van alles, maar hij gaf ook goede tips wat betreft de hele dag! Hij stond open voor onze ideeën en had daarentegen weer goede ideeën om het een mooi geheel te maken. De dag van de opbouw verliep ook heel erg fijn met een supertof, enthousiast en chill team, waardoor wij ook helemaal relaxt werden! Tabernakel tenten heeft bij ons de tenten, styling, catering en het geluid verzorgt. Wij hoefden nergens meer naar om te kijken, omdat wij wisten dat het goed kwam. Op onze bruiloft waren ze er de hele dag en dat ging ook echt super. Het zag er heel mooi en gezellig uit en het eten uit hun foodtruck was ook erg lekker. Toen het hard regende, bouwde ze alles nog om tot ceremonieplek onder de tent, echt fijn dat ze zo goed meedachten! Kortom een supertof bedrijf die goede kwaliteit levert, waarin de liefde tot mensen en de Heere centraal staat! Een echte aanrader voor iedereen die een onbezorgde trouwdag wil. Wij wensen jullie Gods zegen toe in alle mooie dingen die jullie nog mogen doen!

Jul 23, 2023
KS
Krista Snel

Enthousiast relaxed ongedwongen....

Wij wilden een ongedwongen relaxte sfeer op onze bruiloft. Daar heeft het volledige team van Tabernakel van begin tot eind aan mee geholpen. Tijdens het maken van de plannen dachten ze mee, tijdens het opbouwen en op de dag zelf! Wat een geweldige groep enthousiastelingen!
Zij regelden op onze bruiloft de tent, styling en catering. We werden onzorgt en ze dachten overal aan.
De kinderen op de bruiloft hebben het ook allemaal super leuk gehad ze mochten mee helpen met het spoelen van de glazen of het indoen van frisdranken vanuit de foodtruck!
Wij waren echt heel dankbaar dat ze op ons pad kwamen.

Jul 22, 2023
P
Peter

Wij hebben echt een geweldige ervaring…

Wij hebben echt een geweldige ervaring gehad met Tabernakel tenten. We hebben voor ons huwelijk o.a. een tent en de aankleding van Tabernakel Tenten afgenomen. Dit was beide perfect geregeld.

Bovendien heeft Manfred ons geholpen met de horeca en personeel op de huwelijksdag zelf. Ook hier heeft hij ons veel stress en geregel uit handen genomen. Het persoonlijke contact was altijd fijn en alles was goed geregeld. Het personeel vanuit Tabernakel tenten was allemaal zeer aardig. Ze hebben sfeer gemaakt en we hebben hier veel complimenten over gehad.

Kortom, een perfecte ervaring, bedankt!

Jul 2, 2023
EV
Esther Veldman

Een onvergetelijk 25 jarig huwelijksfeest!

Ons 25 jarig huwelijksfeest was fantastisch, mede door de inzet van Tabernakel Tenten. Er werd ontzettend goed meegedacht, alles wat wij graag wilden was mogelijk, ze werken met een enthousiast team, wat ontspannen en met plezier aan het werk is. De tent en aankleding deden al heel veel voor de sfeer en de catering was ook top. Ook opbouw en afbraak waren goed georganiseerd. Echt een feest om nooit meer te vergeten. Zo blij dat we Tabernakel Tenten ingeschakeld hebben! We waren volledig ontzorgd qua organisatie en konden heerlijk genieten met onze gasten.
Aanrader!

Jun 28, 2023
RB
Romeo Boertien

Hele mooie tent gehuurd met fijne…

Hele mooie tent gehuurd met fijne service. Opbouw ging vlot en in prettig contact. We hebben een prachtige bruiloft gehad. Zouden wij zeker aanbevelen!

Jun 20, 2023
JvK
Janieke van Kerssen

Top service

Wij hadden van tabernakel tenten de tent inclusief een stylingspakket voor onze bruiloft. Echt een top service en denken helemaal met je mee. Allemaal stuk voor stuk aardige mensen die het vanuit hun hart doen.
Ik raad het iedereen aan!

Jun 2, 2023
EH
Elsbeth Huttinga

Perfect!

Perfect!! Fijn contact, stond prachtig, fijn personeel en keurig in overleg. De tent stond te stralen op de bruiloft en hoe ideaal met één stylingspakket erbij! Iedereen vond het een prachtig plaatje!! 100% aanrader!

Mei 31, 2023
NdP
Nathan de Putter

Fantastische sfeer!

Tabernakeltenten heeft op onze bruiloft de prachtige tent inclusief tafel, stoelen en super mooie decoratie geregeld. Je merkt dat ze echt vanuit hun hart werken. De sfeer die ze hebben neergezet was boven verwachting!
Ook zijn het vriendelijke mensen en ze zijn flexibel. Al met al zijn we erg blij dat we Tabernakeltenten hebben benaderd voor onze perfecte dag!

Mei 19, 2023
BvM
Bianca van Middelkoop

Fantastisch team

Fantastisch team, gezellig, lief en meedenkend! We hebben de tent (8×10) gebruikt voor onze bruiloftsceremonie en het was daarvoor erg geschikt. Het opzetten en het afbreken werd professioneel gedaan en het contact via de app/bellen verliep erg fijn.

Joël & Desiree

07-08-2021 - Desiree

Klanten geven Tabernakel Tenten een 5/5 op basis van 4 beoordelingen