Referenties

Aanrader om hier je tent te huren!

29-03-2022

Wij zijn erg tevreden over Tabernakel Tenten!
Super goede service, erg meedenkend en klantvriendelijk.
En bovenal leveren ze erg mooie producten tegen een zeer vriendelijke en aangename prijs!
Aanrader om hier je tent te huren!

Martijn & Andrea

28-11-2021

Dankzij Tabernakel Tenten hebben wij van een fantastische dag kunnen genieten! Van tevoren hebben wij onze ideeën met Tabernakel Tenten besproken, waarna wij ons hebben laten verrassen. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt, want de aandacht voor het geheel én de details is erg groot. Het eindresultaat was een plaatje en leverde veel complimenten op. Wat ons betreft is Tabernakel Tenten een echte aanrader!

Joël & Desiree

07-08-2021

Voor onze bruiloft zochten wij nog iets om de dag en de uitstraling compleet te maken. We wisten dat het prachtig weer zou worden, maar toch kozen we voor één van de  grotere tenten en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Voor een hele goede prijs stond er een prachtige tent die het feest en de styling echt samenbracht en het geheel helemaal af maakte. Veel gasten bleven de hele avond in en rond de tent hangen, het was echt de plek waar iedereen elkaar ontmoette.

En… we hebben er zelf geen omkijken naar gehad. De tent stond ruim op tijd en alles was perfect en duidelijk geregeld zonder verassingen. Aanrader!

Echt een dikke aanrader!

29-07-2021

Heel last-minute zochten we voor onze bruiloft toch nog naar een stretchtent. We kwamen toevallig op de site van Tabernakel Tenten en hebben direct contact gezocht, en we hadden geluk, want de tent was nog beschikbaar! (En wat een leuke mensen!) De dag voor onze bruiloft kwamen ze hem opzetten, zodat wijzelf verder alles konden decoreren. En o, wat was het prachtig! En wat zijn we blij dat we deze tent hadden! (Niet alleen omdat het ‘s avonds toch  keihard begon te regenen, want ook zonder slecht weer zouden we dit zo weer gedaan hebben) De tent gaf zoveel sfeer & warmte, en paste helemaal in de “look” voor onze festival-bruiloft! (Al helemaal met het lichtsnoer dat erbij geleverd werd, dat maakte het plaatje compleet!) Natijd kwamen ze de tent zelf weer afbreken en ophalen, en zo hebben we er zelf verder niks aan hoeven doen! We zijn eigenlijk heel blij dat we “noodgedwongen” toch op zoek zijn gegaan naar een stretchtent, want het was absoluut een toevoeging aan de dag! Echt een dikke aanrader!

Aanrader om hier je tent te huren!

29-03-2022 - Irma van Dijk

Klanten geven Tabernakel Tenten een 5/5 op basis van 4 beoordelingen