Neem contact op
  • Feesting.nl - check Vanuit geloof
  • Feesting.nl - check Kwaliteit
  • Feesting.nl - check Service
  • Feesting.nl - check Persoonlijk

Referenties

Jullie tent was zo’n fijne toevoeging!

01-07-2020

Jullie tent was echt zo’n fijne toevoeging die dag! Het gaf zoveel rust dat we dit last-minute toch hebben gedaan (en wat goed ook! Want ‘s avonds zaten we heerlijk droog!) Maar wat een plaatje ook😍 Dit maakte de locatie écht helemaal af✨

Aanrader om hier je tent te huren!

29-07-2020

Wij zijn erg tevreden over Tabernakeltenten!
Super goede service, erg meedenkend en klantvriendelijk.
En bovenal leveren ze erg mooie producten tegen een zeer vriendelijke en aangename prijs!
Aanrader om hier je tent te huren!

Leen & Desiree

10-07-2020

Voor onze bruiloft zochten wij nog iets om de dag en de uitstraling compleet te maken. We wisten dat het prachtig weer zou worden, maar toch kozen we voor één van de  grotere tenten en daar hebben we zeker geen spijt van gehad! Voor een hele goede prijs stond er een prachtige tent die het feest en de styling echt samenbracht en het geheel helemaal af maakte. Veel gasten bleven de hele avond in en rond de tent hangen, het was echt de plek waar iedereen elkaar ontmoette.

En… we hebben er zelf geen omkijken naar gehad. De tent stond ruim op tijd en alles was perfect en duidelijk geregeld zonder verassingen. Aanrader!

Martijn & Andrea

07-09-2017

Dankzij Tabernakeltenten hebben wij van een fantastische dag kunnen genieten! Van tevoren hebben wij onze ideeën met Tabernakeltenten besproken, waarna wij ons hebben laten verrassen. Wij hebben ons geen moment zorgen gemaakt, want de aandacht voor het geheel én de details is erg groot. Het eindresultaat was een plaatje en leverde veel complimenten op. Wat ons betreft is Tabernakeltenten een echte aanrader!

Vraag gratis een brochure aan

Gratis aanvragen

Jullie tent was zo’n fijne toevoeging!

01-07-2020 - Ileane en Guus

👍👍👍👍👍
Lees alle reviews
Klanten geven Tabernakeltenten een5/5 op basis van 4 beoordelingen

Onze partners