Bohemian bruiloft

Een Bohemian bruiloft, ook wel een boho bruiloft genoemd, is een trouwstijl die is geïnspireerd op de bohemien levensstijl. Het is een trendy, romantische en ontspannen stijl die steeds populairder wordt bij koppels die op zoek zijn naar een bruiloft die anders is dan de traditionele formele bruiloft.

Bohemian bruiloft

Bohemian bruiloft

De Bohemian bruiloft draait om vrijheid, creativiteit en persoonlijkheid. Het is een stijl die natuurlijke elementen, vintage items en levendige kleuren combineert om een unieke en prachtige sfeer te creëren. Het kan worden gehouden op een buitenlocatie, zoals een strand, bos of weiland, waar de natuurlijke omgeving kan dienen als een prachtig decor.

Een Bohemian bruiloft heeft vaak een rustieke, romantische uitstraling en er wordt gebruik gemaakt van bloemen en planten als decoratie. Denk aan veldbloemen in wilde boeketten, bloemenkransen, bloemen in flessen en vaasjes, en hangende bloemen. Andere decoratieve elementen kunnen zijn: kaarsen, lantaarns, kussens en tapijten.

De jurk van de bruid is vaak lang, soepelvallend, en heeft luchtige stoffen zoals kant en chiffon. Sieraden zijn vaak opvallend en boho-geïnspireerd, zoals bloemenkronen, armbanden en lange kettingen. Het haar van de bruid is vaak in losse vlechten, krullen of messy updos.

De bruidegom draagt een casual outfit, zoals een linnen of katoenen pak met bijpassende accessoires zoals een hoed, vlinderdas of bretels.

De muziek op een Bohemian bruiloft varieert van akoestische muziek tot folk- en indie-nummers. Live muziek kan worden geleverd door een singer-songwriter, een akoestische band of een DJ.

De catering op een Bohemian bruiloft is meestal eenvoudig en informeel, met seizoensgebonden gerechten en drankjes die perfect passen bij de sfeer van de bruiloft.

Een Bohemian bruiloft is een geweldige manier om een persoonlijke en unieke sfeer te creëren die past bij jouw stijl en persoonlijkheid. Het belangrijkste is om een ontspannen, informele en gezellige sfeer te creëren, waarbij de liefde tussen het bruidspaar en de natuur centraal staat.

Joël & Desiree

07-08-2021 - Desiree

Klanten geven Tabernakel Tenten een 5/5 op basis van 4 beoordelingen