Neem contact op
  • Feesting.nl - check Vanuit geloof
  • Feesting.nl - check Kwaliteit
  • Feesting.nl - check Service
  • Feesting.nl - check Persoonlijk
Feesting.nl

Semipermanent onderdak

Ben je voor jouw bedrijf of huishouden op zoek naar vergunningsvrij en sfeervol onderdak op maat, dan hebben wij de oplossing!

Onze tenten zijn makkelijk te verplaatsen. Ook is het mogelijk om de stretchtent aan een gebouw of bestaand afdak te koppelen.

Feesting.nl

Zakelijk

Een stretchtent kan binnen verschillende branches fungeren als perfecte mogelijkheid als uitbreiding van jouw locatie. Zo hebben wij ervaring met het plaatsen van sfeervol onderdak in diverse branches zoals horeca, evenementen, activiteiten en de zorg.

Particulier

Ben je op zoek naar een veranda, schaduwplek of sfeerplek op jouw terras? Dan is een stretchtent de perfecte oplossing. Het is een duurzame, vergunningsvrije en voordelige mogelijkheid om jouw tuin functionele sfeer te geven!

Benieuwd?
Feesting.nl

Wandensysteem

“Maar dit kan toch niet in de winter?” is de vraag die ons veel gesteld wordt. Daarom hebben wij een wandensysteem ontwikkeld die zorgt dat het zelfs in het najaar, winter en bij sterke wind heelijk toeven is. Benieuwd? Druk op de onderstaande button en vraag informatie aan.

benieuwd?

Delen op:

Echt een dikke aanrader!

01-07-2020 - Ileane en Guus

👍👍👍👍👍
Lees alle reviews
Klanten geven Tabernakeltenten een5/5 op basis van 4 beoordelingen

Onze partners